Tuotteet

 

GerneticLogo

Jo yli 40 vuoden ajan ammattikosmetiikan edelläkävijä Gernétic, on tarjonnut laajan valikoiman tuotteita niin kasvojen, käsien kuin vartalonkin hoitoon. Huipputeknologian tarjoamien menetelmien ansiosta tuotteiden koostumukseen sisällytetään yhä tehokkaampia luonnosta peräisin olevia aktiiviaineita, jotka niiden välisen synergian avulla moninkertaistavat hoitotehonsa ja imeytyvät mahdollisimman syvälle ihoon. Solubiologian tutkimukseen perustuvat tuotteet valmistetaan kasveista, vitamiineista, hivenaineista, aminohapoista, proteiineista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden vaikuttavat aineet ovat 100 % luonnontuotteita ja ne takaavat ihannetulokset ilman yliherkkyysreaktioiden vaaraa. Gernétic-tuotteiden avulla kehossa voidaan saavuttaa täydellinen hormonitasapaino, jolloin on mahdollista hallita paremmin hormonaalisia iho-ongelmia, kuten aknea ja selluliittia. Kaikki tuotteet testataan ennen valmistusta, valmistuksen aikana ja sen jälkeen, jotta tuotteille on mahdollista taata moitteeton laatu.

Tervetuloa kauneuden, huipputeknologia, hyvinvoinnin ja mielihyvän yhdistävään maailmaan!

Dr. Albert Laporte

BionLogo

Ihotautilääkärien kanssa yhteistyössä kehitetty BiOn luotiin alun perin erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin ja ikääntyneen ihon hoitoon. BiON-tuotteet saavat aikaan täydellisen aknen hallinnan yli 90 % tapauksista. BiONin lähestymistapa aknen hoitoon ja hallintaan on kokonaisvaltainen, eivätkä sen tuotteet keskity vain oireiden lievittämiseen, vaan myös uusien ongelmien täydelliseen ennaltaehkäisyyn. Tuotteissa käytetään pohjana edistynyttä biokemiallista tietoa, jota hyödynnetään yhdessä luonnollisten ainesosien kanssa. Tuotteiden tehokkuus perustuu kasviuutteiden yhdistelmiin sekä runsaaseen antioksidanttien määrään. Tuotesarjan raaka-aineet ovat 100 % luonnollisia, eivätkä tuotteet sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja. Raaka-aineet ovat puhtaita ja ne esiintyvät tuotteessa luonnollisessa sekä muokkaamattomassa muodossaan, aina kun mahdollista. BiON pyrkii valitsemaan raaka-aineensa aina eettisyyttä ja kestävää kehitystä noudattaen.

BiON – Varmoja ja turvallisia tuloksia, luonnollisesti.

 

ExuvianceLogo

Exuviance on yksi markkinoiden parhaiten dokumentoiduista tuotemerkeistä. Tuotemerkin takana on lääke- ja ihotautialan yritys Neostrata-Exuviance. Exuviancen keksivät ja omistavat tohtorit Van Scott ja Yu. He ovat patentoineet modernin ihonhoidon mullistaneen AHA-teknologian. Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatioita. Ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita. Exuviance-tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan, näin tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Kaikki Exiviance-tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja eikä tuotteita testata eläimillä.

Exuviance – Ihonhoidon ja kauneuden asiantuntija

 

Yhteystiedot

Saaristenkatu 3, 13100 Hämeenlinna

info@jalkahuolto-kosmetologinenhoitola.fi


Ajanvaraus:

Puh: 03-653 7688


Avoinna:

ma-pe 10-17

la 9-14

Muina aikoina sopimuksen mukaan!


Laadukasta palvelua ammattitaidolla

Hyvä olo alkaa SKY-kosmetologilla!
SKY kosmetologi

Suomen Jalkojenhoitaja- ja
Jalkaterapeuttiliitto ry

SJJL